4 situacije kada je laž opravdana

Izvor: Lepota i zdravlje, 08.Jul.2015, 13:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

4 situacije kada je laž opravdana

Svaka žena kaže da “najviše prezire laž”, pa ipak, retke su one koje mogu da podnesu golu istinu. Foto: Guliver/Thinkstock Svaka žena kaže da “najviše prezire laž”, pa ipak, retke su one koje mogu da podnesu golu istinu. I zato iskrenost nije uvek poželjna, pogotovo na početku veze. Devojke se slažu da su laži o sledećim stvarima ne samo dozvoljene, već i poželjne. 1. Bivša devojka - Kad vas pita kako vam je bivša devojka, držite se pravila “što manje informacija – >> Pročitaj celu vest na sajtu Lepota i zdravlje << to bolje”. Čak i ako ste se juče čuli sa dotičnom i znate sve o njenom životu, prećutite, jer sadašnja može pomisliti da ste i dalje zaljubljeni u bivšu. 2. Detalji o bolestima - Niko ne želi da na drugom sastanku sluša izveštaj iz bolnice. Epizode o lenjim crevima, povremenoj depresiji ili hipohondriji odložite dok se bolje ne upoznate. 3. Mišljenje o njenim prijateljima i porodici - Uveđeni ste da je njena najbolja drugarica obična torokuša, a sestra arogantna i lenja? Zadržite mišljenje za sebe, čak i kad ih ona kritikuje. 4. Stav vaših bližnjih o njoj - Najbolje je da sve ostane na onom opštem “misle da si super”. Rečenica “moja mama brine za tebe jer mnogo radiš” u njenoj glavi može da zvuči kao “ona misli da ne vodim dovoljno računa o njenom sinu”.

Nastavak na Lepota i zdravlje...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Kada se laž isplati

Izvor: B92, 08.Jul.2015

Svaka žena kaže da "najviše prezire laž", pa ipak, retke su one koje mogu da podnesu golu istinu. I zato iskrenost nije uvek poželjna, pogotovo na početku veze. Devojke se slažu da su laži o sledećim stvarima ne samo dozvoljene, već i poželjne...* Bivša devojka - Kad vas pita kako vam je...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Lepota i zdravlje. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Lepota i zdravlje. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.