3 osnovna pravila za šminkanje u trudnoći

Izvor: Lepota i zdravlje, 09.Jun.2015, 14:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

3 osnovna pravila za šminkanje u trudnoći

Mnoge žene u trudnoći imaju problema sa pojavom akni i bubuljica. Tada hormoni rade, organizam je uzburkan, a kako dodatno ne bi pogoršale stanje, preporučuje se izbegavanje teških pudera, podloga i baza za besprekoran mejkap. Foto: Guliver/Thinkstock U skladu sa tim donosimo vam nekoliko jednostavnih saveta kako i na koji način da koristite određene mejkap sastojke a da ne izazovete iritaciju. Šminkanje očiju Ukoliko želite da istaknete vaše oči, preporučujemo vam da koristite olovku >> Pročitaj celu vest na sajtu Lepota i zdravlje << za oči, koju ćete veoma tanko naneti na liniju kapka uz sam koren trepavica. Tanka linija vam neće zatvarati oko i lepo će definisati oblik. Pored toga, ako imate problema sa podočnjacima, nikako vam ne savetujemo nanošenje korektora u debelim slojevima, jer to zatvara pore. Ispod očiju lagano, “natapkajte” podlogu za nijansu do dve svetliju i time ćete postići svež izgled. Još saveta za šminkanje u trudnoći možete pročitati OVDE.

Nastavak na Lepota i zdravlje...






Povezane vesti

L&Z vizažista savetuje: 7 čarobnih trikova za punije usne

Izvor: Lepota i zdravlje, 09.Jun.2015

Priredila: Tamara Kovačević Šminkerka: Daniela Banović Čoban061/25-25-055 www.sminkanje.rs Mnoge žene čeznu za punijim i zavodljivim usnama, a da bi to postigle nisu vam potrebne intervencije estetske hirurgije, već se mogu upotrebiti i čarolije dekorativne kozmetike.     Foto: Guliver/Thinkstock Mali...

Nastavak na Lepota i zdravlje...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Lepota i zdravlje. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Lepota i zdravlje. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.