10 stvari koje žene kriju od muškaraca: Neke će vas baš iznenaditi

Izvor: B92, 29.Sep.2023, 18:37

10 stvari koje žene kriju od muškaraca: Neke će vas baš iznenaditi

Iako će vam se potpuno prepustiti i neće ni pogledati drugog muškarca ako vas voli, priznaćete da su žene često vrlo zagonetne. Ne možete da se ne zapitate da li nešto krije od vas, da li vas možda vara, da li pred vama možda samo glumi...

Postoje neke stvari koje žene uglavnom kriju od muškaraca, i to je tako, a većinu ljudi će ipak više privući misteriozna žena nego ona koja im ispriča sve o sebi.

Evo koje svari žene najčešće kriju.

Činjenica >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << 1: Muškarci veruju da znaju sve o prošlosti žene. Ali činjenica je da devojke imaju tendenciju da sakriju neke od divljih stvari koje su radile tokom mladosti. One strahuju od osuđivanja. Možda ćete promeniti mišljenje o njenom karakteru. Dakle, ta strana njene ličnosti neće biti otkrivena.

Činjenica 2: Ona ne bi volela da otkrije njenu formulu za lepotu ili ono što je čini lepom. Ona želi da veruje da je ona prirodno zapanjujuća.

Činjenica 3: Ona ne želi da plati račun, čak i ako ona kaže da hoće. Ako je pustite da plati račun, bićete postepeno tretirani kao idiot.

Činjenica 4: Ona ponosno pokazuje svoja ljubavna pisma ili mejlove svojim prijateljima. Ona se oseća sjajno kada to radi.

Činjenica 5: Njen bivši je važan za nju. Činjenica je da je uživala u životu čak i pre nego što je upozala vas. Ona i dalje čuva neka iskustva, iako se ona ponaša kao da je stavila svoju prošlost sa strane. Žena će uvek biti misterija i muškarci nikada neće biti u stanju da dekodiraju unutrašnje predele.

Činjenica 6: Ona nikad ne otkriva koliko muškaraca je stvarno imala.

Činjenica 7: Ona često upoređuje svoj status sa bivšim dečkom, procenjuje da li je ona donela pravu odluku.

Činjenica 8: Ona fantazira o drugim muškarcima kada ne provodi vreme sa svojim partnerom. Ne brinite, i ovo je normalno.

Činjenica 9: Bez obzira na to koliko voli svoju sestru, njoj se neće dopasti ako hvale njenu sestru ispred nje. Ona može da deluje normalno, ali će se osvetiti kasnije. Njena sestra je njen suparnik.

Činjenica 10: Ona govori svojoj najboljoj prijateljici sve, čak i o stvarnoj veličini tamo dole. Ne paničite. To je normalno.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.