Izvor: RTS, 10.Feb.2023, 13:58

Žena koju su pronašli srpski spasioci izvučena iz ruševina

Srpski spasioci locirali su ženu koja je više od 100 sati provela u ruševinama nakon zemljotresa u Turskoj. Žena je spasena.
"Ženu, koju su srpski vatrogasci-spasioci juče locirali uz pomoć specijalizovane opreme za elektronsku audio i video pretragu, nakon više od 100 sati koliko je provela u ruševinama, lokalne spasilačke >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << službe izvukle su i spasile", naveo je MUP.

Kako dodaju, specijalistički timovi za spasavanje iz ruševina Sektora za vanredne situacije, nastavljaju sa akcijama spasavanja i potrage za preživelima na više lokacija u Odabasi.

Članovi srpskog spasilačkog tima rekli su prethodno za RTS da je teško dopreti do ljudi u ruševinama, kao i da postupak spasavanja traje i po nekoliko sati.
Borimo se, svaki šum osluškujemo i pokušavamo da pronađemo nesrećne ljude, poručili su srpski spasioci.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

FOTO: Vatrogasci iz Srbije iz ruševina u Turskoj spasili ženu koja je 100 sati bila zatrpana

Izvor: Radio 021, 10.Feb.2023

Spasioci iz Srbije locirali su u ruševinama u Turskoj ženu koja je više od 100 sati provela zatrpana.

Nastavak na Radio 021...

Srpski spasioci locirali ženu koja je više od 100 sati provela u ruševinama nakon zemljotresa u Turskoj

Izvor: Danas, 10.Feb.2023

Srpski spasioci locirali su i spasili ženu koja je više od 100 sati provela u ruševinama nakon zemljotresa u Turskoj, javlja danas Radio-televizija Srbije.

Nastavak na Danas...

Žena koju su locirali srpski spasioci izvučena posle više od 100 iz ruševina u Turskoj

Izvor: Luftika.rs, 10.Feb.2023

Žena, koju su juče srpski spasioci locirali pomoću posebne opreme, nakon više od 100 sati izvučena je iz ruševina u Turskoj.. Žena se nalazila na dubini većoj od 15 metara.. Podsetimo, srpski spasoci već danima pomažu žrtvama razornog zemljotresa u Turskoj. Među njima je pas Zigi.. Naši...

Nastavak na Luftika.rs...

Srpski spasioci spasili devojku koja je 108 sati bila pod ruševinama

Izvor: RTS, 10.Feb.2023

Srpski vatrogasci-spasioci spasili su 17-godišnju devojku koja je 108 sati bila pod ruševinama sedmospratne zgrade u Turskoj. . Specijalistički timovi za spasavanje iz ruševina Sektora za vanredne situacije, nastavljaju sa akcijama spasavanja i potrage za preživelima...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.