Zemljotres u kanadskoj pokrajini Alberta

Izvor: B92, 30.Nov.2022, 11:01

Zemljotres u kanadskoj pokrajini Alberta

Zemljotres jačine 4,8 stepeni po Rihteru potresao je noćas kanadsku pokrajinu Albertu, saopštio je Evropsko-mediteranski seizmološki centar (EMSC).

Epicentar zemljotresa bio je 357 kilometara severozapadno od glavnog grada pokrajine Edmontona, na dubini od dva kilometra, prenosi Rojters.

EMSC je smanjio magnitudu zemljotresa, nakon što je prvobitno saopštio da je bio jačine 5,9 stepeni. >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 <<

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Snažan zemljotres na jugu Irana, osetio se i u UAE

Izvor: RTS, 30.Nov.2022

Zemljotres se dogodio na oko 88 kilometara severozapadno od grada Ras al-Kajma u Ujedinjenim Arapskim Emiratima, javlja Rojters. . Zemljotres jačine 5,6 stepeni Rihterove skale pogodio je danas jug Irana, a osetio se i u Ujedinjenim Arapskim Emiratima, saopštio je Evropski-mediteranski...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.