Zemljotres u Vranju

Izvor: OkRadio.rs, 04.Jan.2018, 13:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zemljotres u Vranju

Zemljotres jačine 5,3 stepena Rihterove skale pogodio je u 11.46 sati Plav u Crnoj Gori, a potres se osetio i u Vranju. Kako je potvrđeno u Republičkom seizmološkom zavodu, ovom zemljotresu prethodila su još dva slabija potresa. Zemljotres se osetio i na Kosovu i Metohiji, a u Vranju su se u pojedinim zgradama zaljuljali ormari  i stolovi.  
Pogledaj vesti o: Vranje,   Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na OkRadio.rs...






Povezane vesti

Zemljotres u CG: Iseljene porodice, popucali dimnjaci...

Izvor: B92, 04.Jan.2018

Podgorica -- U zemljotresu jačine 5,1 stepeni Rihterove skale u Crnoj Gori, a osetio se i u Srbiji, oštećeno je oko 50 objekata, a desetak porodica je iseljeno...Iz lokalne Službe zaštite i spasavanja za portal RTCG je rečeno da su na starijim kućama popucale fasade i dimnjaci...Oko 50 objekata...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta OkRadio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta OkRadio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.