Zvanično: Slukas u PAO!

Izvor: B92, 08.Jul.2023, 13:31

Zvanično: Slukas u PAO!

Grčki košarkaš Kostas Slukas novi je član Panatinaikosa, potvrdio je klub.

"Zeleni" su objavili fotografije na kojima drži dres novog tima i potpisuje ugovor u prisustvu vlasnika Dimitrisa Janakopulosa.

Iskusni plejmejker se pre dva dana i zvanično rastao sa Olimpijakosom, a sada je pravo niotkuda prešao u redove gradskog rivala.

Da li je to "osveta" Sluksa koji je u oproštajnoj poruci istakao da "nije imao isto poštovanje" kao u prvom mandatu – >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << ne znamo. Tek, teško da će olako proći njegov odlazak u redove najvećeg rivala, kao što nije ni onaj u suprotnom smeru 2010. godine kada je Vasilis Spanulis otišao u Pirej.

Prema inicijalnim navodima, on će u ekipi Ergina Atamana zaraditi oko devet miliona evra na ime trogodišnjeg ugovora.

Prethodno je preneta informacija da su u trci za njegov potpis Fenerbahče, Olimpija i Partizan, te da je turski klub favorit da vrati svog bivšeg igrača. Međutim, od toga nema ništa.

Navodilo se da su crno-beli poslali ponudu za Slukasa, što su ubrzo demantovali iz beogradskog kluba.

Pre Slukasa, ugovor sa Panatinaikosom su potpisali Luka Vildosa, Matijas Lesor, Kostas Adetokumbo, Dinos Mitoglu i Dimitris Moraitis, a očekuje se da to uskoro uradi i Džerijan Grent.

Slukas je prethodne sezone odigrao 36 utakmica u Evroligi za Olimpijakos i u proseku beležio 11 poena po meču uz 5,6 asistencija.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Zemljotres,   Grčka

Nastavak na B92...






Povezane vesti

DA LI JE OVO KOŠARKAŠKA BOMBA DANA: Slukas na pragu novog kluba, navijači Olimpijakosa šokirani!

Izvor: HotSport.rs, 08.Jul.2023

Bio bi to direktan prelazak u redove najvećeg rivala. Uzbudljiva košarkaška vest stiže nam iz Grčke, gde se Kostas Slukas nalazi na pragu prelaska u Panatinaikos. Iskusni plejmejker je pre samo dva dana zvanično završio saradnju sa Olimpijakosom, a sada su mnogobrojni poznati novinari preneli...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.