Zemljotres u Firenci posle deset godina: Fiorentina u finišu preokrenula i bacila Milan na kolena (VIDEO)

Izvor: MozzartSport.com, 16.Mar.2015, 22:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zemljotres u Firenci posle deset godina: Fiorentina u finišu preokrenula i bacila Milan na kolena (VIDEO)

Rodrigez i Hoakin doveli u očaj Filipa Inzagija kome se definitivno smeši otkaz

Firenca je čekala na ovo slavlje deset godina i konačno dočekala. I to na kakav način... Milan je bio na pragu velikog slavlja i povratka u borbu za Evropu, ali se u finišu našao na kolenima i to im nije prvi put da prospu bodove u ovom sezoni. Fiorentina je bacila sve karte u napad i u poslednjih sedam minuta, zahvaljujući raspoloženom rezervisti Hoakinu, postigla dva gola i napravila >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << veliki preokret – 2:1 (0:0).

A gotovo ništa nije nagoveštavalo ovakav epilog. Nešto manje od sat vremena mreže je tresao samo vetar. Viola je dominirala, imala više od igre, ali Rosoneri su se uspešno branili i pretili uglavnom iz kontre. I pravo niotkuda uspeli da dođu do vođstva. Matija Destro je u 56. minutu slučajno postigao gol pošto je Bonaventura šutirao, a lopta ga praktično pogodila u stopalo i odsela u mrežu. Tada je vraćen osmeh na lice treneru Filipu Inzagiju, kome već izvesno vreme visi Damaklov mač nad glavom. Pomislio je da će se na isotom mestu spasti kao i njegov prethodnik Klarens Sedorf pre godinu dana, ali na kraju se na njegovo lice opet vratio užas. Rodrigez je u 83. minutu, posle centaršuta rezerviste Hoakina koji je pravio dar-mar po desnoj strani, izjednačio i samo najavio ono što će se desiti koji trenutak kasnije. Minut pre kraja Hoakin skače i glavom matira Lopeza za 2:1.

Fiorentina je tako ostala u trci za Ligu Evrope, dok je Milan propustio šansu da iskoristi kiks Intera i Torina te napravi veliki skok na tabeli. Da li će posle svega Inzagi preživeti još jednu smenu ili je sada zaista sve gotovo?

SERIJA A - 27. KOLO:

Subota:

Palermo - Juventus 0:1 (0:0)

/Morata 70/

Kaljari - Empoli 1:1 (1:0)

/Žoao Pedro 20 - Vekino 90+3/

Nedelja:

Đenova – Kjevo 0:2 (0:0)

/Paloski 49, 68/

Sasuolo – Parma 4:1 (2:1)

/Sansone 24, 36, Berardi 61pen, Misiroli, 65 – Lila 26/

Atalanta – Udineze 0:0

Verona – Napoli 2:0 (1:0)

/Toni 7, 51/

Inter - Ćezena 1:1 (0:1)

/Palasio - Defrel/

Ponedeljak:

Torino – Lacio 0:2 (0:0)

/Anderson 71, 78/

Fiorentina – Milan 2:1 (0:0)

/Rodrigez 83, Hoakin 89 - Destro 56/

21.00 Roma – Sampdorija

(FOTO: Action images)
Pogledaj vesti o: Zemljotres

Nastavak na MozzartSport.com...






Povezane vesti

(VIDEO) MILAN VODIO DO 83. MINUTA, ALI IZGUBIO: Fiorentina potpisala otkaz Filipu Inzagiju?

Izvor: Kurir, 16.Mar.2015

Golovima Rodrigeza i Hoakina "viola" napravila preokret u finišu meča..Fudbaleri Fiorentine savladali su Milan u utakmici 27. kola Serije A rezultatom 2:1 (0:0) iako su "rosoneri" vodili do 83. minuta...Domaćin je na "Artemio Frankiju" postigao dva gola za šest minuta i sa 45 osvojenih bodova nastavio...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.