Zemljotres u Atini od 4,1 stepen po Rihteru

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 02.Maj.2018, 08:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zemljotres u Atini od 4,1 stepen po Rihteru

Zemljotres magnitude 4,1 stepen po Rihteru pogodio je Atinu u utorak naveče, ali za sada nema podataka o povrijeđenima i eventualnoj šteti, objavile su grčke vlasti. Epicentar zemljotresa bio je 29 kilometara sjeveroistočno od Atine, na dubini od 9,4 kilometara, objavio je Institut za geodinamiku. Zemljotress se osjetio u centru grčke metropole, kao i u njenim predgrađima. Grčku inače često pogađaju zemljotresi, ali većina ne izaziva ozbiljnu štetu.

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...






Povezane vesti

Zemljotres u Atini od 4,1 stepena Rihtera

Izvor: Danas, 02.Maj.2018

Zemljotres magnitude 4,1 stepen po Rihteru pogodio je Atinu u utorak naveče, ali za sada nema podataka o povređenima i eventualnoj šteti, objavile su grčke vlasti. Članak Zemljotres u Atini od 4,1 stepena Rihtera se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Slobodna Evropa. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Slobodna Evropa. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.