(VIDEO) HOLANDSKI ISTRAŽIVAČ USPANIČIO AMERIKU: Kaliforniju će u petar razoriti zemljotres!

Izvor: Kurir, 28.Maj.2015, 14:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

(VIDEO) HOLANDSKI ISTRAŽIVAČ USPANIČIO AMERIKU: Kaliforniju će u petar razoriti zemljotres!

Apokalipsu za američku sunčanu državu Frank Hogerbets je predvideo na osnovu poravnanja planeta

HAG - Snažan zemljotres uništiće Kaliforniju u četvrtak u 16 sati po lokalnom vremenu (petak po našem vremenu)", predviđa holandski istraživač Frank Hogerbets u videu postavljenom na JuTjubu.

"Kalifornija će verovatno biti pod morem, a ako se to dogodi, >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << Japan će uništiti cunamiji kakve ne možete ni da zamislite", dodaje Hogerbets, kog su odmah prozvali "zli prorok".

In a video posted to YouTube and viewed by hundreds of thousands of people, Frank Hoogerbeets predicts the planets http://t.co/U6u8EZlb9U

On je do ovih apokaliptičnih zaključaka došao pomoću kompjuterskog programa Solar System Scope. Tako je otkrio da će u trenutku kad se najmanje pet planeta poravna sa Zemljom u Kaliforniji doći do zemljotresa jačne 9,8 stepeni po Rihteru. Zašto baš tad? Zato što će takav položaj planeta uticati na poravnanje Zemlje i Meseca, a to će izazvati promene u gravitaciji, koje će izazvati prirodne katastrofe.

"Budite oprezni i isplanirajte strategiju za bekstvo", poručio je Hogerbets stanovnicima Kalifornije koja bi, po njegovom proročanstvu, trebala biti uništena u petak u 1 ujutro po našem vremenu.

Iako je ovo "proročanstvo" izazvalo nemir, geolozi iz celog sveta ustali su i nazvali Hogerbetsove tvrdnje glupostima.

"Da budem jasan: to se neće dogoditi. Ne može da se dogodi... Te tvrdnje su glupost. To je bukvalno nemoguće", odsekao je Fil Plejt iz Nju sajentista, a s njim su se složili i američki geolozi. Oni kažu da su šanse da se tako razoran zemljotres dogodi u Kaliforniji u sledećih 30 godina najviše 4,7 odsto.

AMERIKA IN PANIEK! Nederlander Frank Hoogerbeets voorspelt mega-aardbeving op donderdag - http://t.co/QtdmP0Qki6

Godine 1974. Džon Gribin i Stiven Plegemen su u knjizi  "Jupiterov efekat" upozorili na sličan apokaliptičan potres koji će se dogoditi 1982, ali od toga ništa nije bilo.

Međutim, u Americi je već počela panika. Evo šta je ova najava zemljotresa izazvala:

http://www.youtube.com/watch?v=nGz6fHdxP30

(Daily mail)
Pogledaj vesti o: Zemljotres u Japanu

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Kaliforniju će u petak da razori zemljotres, Japanu preti nezamisliv cunami!

Izvor: Večernje novosti, 28.Maj.2015

SNAŽAN zemljotres uništiće Kaliforniju u četvrtak u 16 sati po lokalnom vremenu (petak po našem vremenu) - ovo bizarno proročanstvo izrekao je holandski istraživač Frenk Hugerbits čiji je video o "naučnim" razlozima za njegovu tvrdnju izazvao velike kontroverze. - Kalifornija će verovatno...

Nastavak na Večernje novosti...

NIJE ŠALA - POČEO SMAK SVETA: Ameriku pogodio jak zemljotres

Izvor: NaDlanu.com, 29.Maj.2015, 10:49

Smak sveta, koji je juče najavio holandski naučnik, je počeo!..Naime, holandski naučnik Frank Hogerbets najavio da će juče u SAD početi veliki zemljotres koji će označiti smak sveta. Iako mu je malo ko verovao, jak zemljotres juče je zaista pogodio Ameriku, tačnije jugozapadnu obalu Aljaske....

Nastavak na NaDlanu.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.