U okolini Konjica registrovan zemljotres

Izvor: Blic, 31.Avg.2017, 12:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U okolini Konjica registrovan zemljotres

Prema podacima iz Euro-mediteranskog seizmološkog centra sinoć u 21.42 časova registriran je zemljotres magnitude 2,6 stupnja po Richteru s epicentrom 39 km zapadno od Sarajeva, a 13 km severozapadno od Konjica.

Nema informacija o materijalnoj šteti, navodi se u Redovnom izveštaju Federalne uprave civilne zaštite o stanju u Federaciji BiH tokom protekla 24 sata.
Pogledaj vesti o: Zemljotres

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Zemljotres u okolini Sarajeva: Nema informacija o materijalnoj šteti

Izvor: BKTV News, 31.Avg.2017

Prema podacima iz Euro-mediteranskog seizmološkog centra sinoć u 21.42 časova registriran je zemljotres magnitude 2,6 stupnja po Riherovoj skali...Epicentar zemljotresa je bio 39 km zapadno od Sarajeva, a 13 km severozapadno od Konjica...GROM SPRŽIO KUĆU, u sekundi ostali bez ičega..Trenutno nema...

Nastavak na BKTV News...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.