Trese se Zagreb: Tri zemljotresa za 24 sata

Izvor: B92, 08.Mar.2024, 22:05

Trese se Zagreb: Tri zemljotresa za 24 sata

U toku noći na širem području grada Zagreba osetilo se novo podrhtavanje tla, javlja servis EMSC, koji navodi da je magnituda bila 2.4.

Dva slaba potresa zabeležena su u toku prethodne noći kod Markuševca, saopštila je Seizmološka služba Republike Hrvatske.

Prvi potres dogodio se u 1 sat i 55 minuta i bio je magnitude 1.9 po Rihteru.

Tri minuta kasnije, u 1 sat i 58 minuta seizmografi su zabeležili drugi potres magnitude 2.8. Taj drugi, jači, osetili >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << su mnogi Zagrepčani.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Zemljotres

Nastavak na B92...






Povezane vesti

DA LI STE OSETILI? SNAŽNO SE ZATRESLO U KOMŠILUKU: Nakon dva slabija zemljotresa večeras je bilo jako, STRAVIČNE SLIKE POSLE UDARA (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Mar.2024

Još uvek se ne zna koja je jačina podrhtavanja tla...U toku noći na širem području grada Zagreba osetilo se novo podrhtavanje tla, javlja servis EMSC. Magnituda još nije objavljena...Dva slaba potresa zabeležena su u noći na četvrtak kod Markuševca, izvestila je Seizmološka služba Republike...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.