Tlo se ne smiruje, novi zemljotresi potresaju Albaniju

Izvor: RTS, 01.Dec.2019, 15:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tlo se ne smiruje, novi zemljotresi potresaju Albaniju

Novi zemljotres, jačine četiri stepena, potresao je danas u 12.42 Albaniju, objavio je Evropski mediteranski seizmološki centar.
Epicentar zemljotresa bio je devet kilometara od Drača i 40 od Tirane, na dubini od dva kilometra.
Ovaj zemljotres je četvrti koji je danas pogodio Albaniju, budući da su od 7 do 8.20 jutros tu zemlju >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << pogodila tri zemljotresa od 3,7, 3.4 i 4,2 stepena sa epicentrima oko 40-ak kilometara severozapadno od Tirane.
Za sada nema podataka o eventualnim žrtvama.
Albaniju je 26. novembra pogodio razoran zemljotres jačine 6,4 stepena u kome je stradalo 50 osoba, a povređeno je najmanje 2.000.
Od tada ne prestaje podrhtavanje tla.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

ČETIRI ZEMLJOTRESA DANAS POGODILA ALBANIJU! Čeka se izveštaj o žrtvama!

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Dec.2019

Albaniju je 26. novembra pogodio razoran zemljotres jačine 6,4 stepena u kome je stradalo 50 osoba..Novi zemljotres, jačine četiri stepena, potresao je danas u 12.42 Albaniju, objavio je Evropski mediteranski seizmološki centar. Epicentar zemljotresa bio je devet kilometara od Drača i 40 od Tirane,...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.