Snažan zemljotres kod ostrva Kos, meštani u panici napuštali domove

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 13.Apr.2021, 23:32

Snažan zemljotres kod ostrva Kos, meštani u panici napuštali domove

Zemljotres jačine 5,1 stepena zabeležen je 38 kilometara od grčkog ostrva Kos i 166 kilometara od turskog grada Ajdina, objavljeno je na sajtu Evropsko-mediteranskog seizmološkog centra (EMSC).

Zemljotres je registrovan na dubini od deset kilometara.

Prema izjavama stanovnika ostrva Kos, meštani su u panici napuštali svoje domove, a podrhtavanje tla bilo je jako, ali kratko.

Nakon ovog zabeležena su još dva slabija potresa jačine 3,4 stepena.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Snažan zemljotres kod grčkog ostrva Kos, meštani u panici bežali iz domova

Izvor: Radio 021, 14.Apr.2021, 07:12

Zemljotres jačine 5,1 stepen zabeležen je 38 kilometara od grčkog ostrva Kos i 166 kilometara od turskog grada Ajdina, objavljeno je na sajtu Evropsko-mediteranskog seizmološkog centra (EMSC)...Zemljotres je registrovan na dubini od deset kilometara...Prema izjavama stanovnika ostrva Kos, meštani...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.