ŠTA NAM KAŽU ZVEZDE: Vučiću će prijatelji doći glave, Dačić će biti žrtveno jagnje!

Izvor: Kurir, 02.Jan.2016, 12:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ŠTA NAM KAŽU ZVEZDE: Vučiću će prijatelji doći glave, Dačić će biti žrtveno jagnje!

Srbiju u 2016. neće zaobići ni elementarne nepogode - sredinom godine mogući su zemljotresi i požari.

BEOGRAD - Tokom čitave 2016. preovladavaju patriotske ideje, kako u svetu tako i u Srbiji, kaže astrolog Vladimir Vlajić, koji je samo za Kurir zavirio u zvezde kako bi video šta nas čeka u narednoj godini. Ova prestupna i izborna godina neće građanima Srbije doneti neko spektakularno poboljšanje >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << standarda. Možemo da očekujemo odlične uspehe naših sportista. Započeće se s promenama u oblasti poljoprivrede i zdravstva. Nažalost, elementarne nepogode nas neće zaobići - sredinom godine mogući su zemljotresi i požari. Uticaj stranih sila biće sve jači od marta. Interesantan je način na koji će političari promovisati sebe i svoje stranke.

Autor: Danijela Luković,Foto: Marina Lopičić,Foto: Zorana Jevtić,Foto: Fonet Dragan Antonić
Pogledaj vesti o: Izbori

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

STA NAM KAZU ZVEZDE Vucicu ce prijatelji doci glave Dacic ce biti zrtveno jagnje

Izvor: medio.rs, 02.Jan.2016

Srbiju u 2016. neće zaobići ni elementarne nepogode - sredinom godine mogući su zemljotresi i požari..BEOGRAD - Tokom čitave 2016. preovladavaju patriotske ideje, kako u svetu tako i u Srbiji, kaže astrolog Vladimir Vlajić, koji je samo za Kurir zavirio u zvezde kako bi video šta nas čeka u...

Nastavak na medio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.