Izvor: Blic, 24.Jan.2020, 22:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SNAŽAN ZEMLJOTRES U TURSKOJ Najmanje četvoro mrtvih na istoku zemlje, potres se osetio u Siriji i Libanu (VIDEO)

U snažnom potresu jačine 6,9 stepeni Rihterove skale koji je pogodio istok Turske poginule su četiri osobe i oštećene su zgrade nedaleko od epicentra zemljotresa.
Pogledaj vesti o: Turska,   Sirija

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Razoran zemljotres pogodio Tursku, ima mrtvih

Izvor: Nezavisne Novine, 24.Jan.2020

ISTANBUL - Najmanje četiri osobe su poginule u snažnom zemljotresu jačine 6,9 stepeni koji je danas pogodio istok Turske, a osjetio se i u susjednim zemljama.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Uznemirujući prizori sa ulica Turske posle snažnog zemljotresa: Zgrada srušena, ljudi trče u panici, gore zgrade, izvlače se leševi (FOTO+VIDEO)

Izvor: Večernje novosti, 24.Jan.2020

Zemljotres je zabeležen u 17.55 sati na dubini od samo 2 km, a osetio se i u Iraku, Siriji, Libanu i Izraelu Jak zemljotres od 6,8 stepeni Rihterove skale danas je pogodio istočni deo Turske.Zemljotres je zabeležen u 17.55 sati na dubini od samo 2 km, a osetio se i u Iraku, Siriji,...

Nastavak na Večernje novosti...

Najmanje četvoro mrtvih u snažnom zemljotresu u Turskoj

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 24.Jan.2020

Najmanje četiri osobe su poginule u snažnom zemljotresu jačine 6,9 stepeni koji je danas pogodio istok Turske, a osetio se i u susednim zemljama...Turski ministar unutrašnjih poslova Sulejman Sojlu rekao je da su dve osobe poginule u istočnoj provinciji Elazig i još dve u susednoj provinciji Malatja,...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

ZASTRAŠUJUĆI SNIMAK IZ TV STUDIJA: Sve počelo da se trese uživo u programu! (VIDEO)

Izvor: Kurir, 25.Jan.2020, 00:20

Zemljotres od 6,8 stepeni koji je pogodio istok Turske dobro se osetio i u TV studiju jednog lokalnog televizijskog kanala.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.