Revija Filipa Plajna zatresla Ameriku: Nevaljala Alisa iz Zemlje čuda

Izvor: Vesti-online.com, 16.Sep.2017, 04:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Revija Filipa Plajna zatresla Ameriku: Nevaljala Alisa iz Zemlje čuda

Nisam došao u Ameriku da bih pokupio pozitivne glasove, došao sam da bih napravio zemljotres, to sam i uradio. Ovako je nemački dizajner Filip Plajn opisao utiske nakon nedavno završene Nedelje mode i njegove revije održane u Njujorku.

Kreator je poznat po pompeznim žurkama i modnim paradama koje nikog ne ostavljaju ravnodušnim. Ovog puta ispred dvorane Hamerstajn u Njujorku čekalo je na hiljade >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << ljudi koji su želeli da vide kolekciju za proleće 2018. godine pod nazivom "Dobro postaje loše".

Tematika je krajnje kontroverzna, kako mnogi navode. Na pozivnicama kao i na odeći smešila se devojka, nalik na "Alisu iz Zemlje čuda", dela Luisa Kerola, u oskudnoj haljini kako kleči dok su joj usta zapušena sadomazohističkom kuglom i povezom. Plesna sala je ovog puta pretvorena u kabare sa pregršt crvenih svetala i konobarima koji su služili hamburgere i šampanjac. Reviju je otvorila Dita fon Tiz izvodeći burlesku u džinovskoj čaši šampanjca.

U prvim redovima sedela je bogatašica Paris Hilton, kao i pevačica Niki Minaž. Pistom su paradirale lepotice poput Irine Šajk i Adrijane Lime odevene u kožne poveze i intrigantne haljine s enormno dugačkim pletenicama koje su vrtele u ruci. Ipak, osim scenografije tj. ogromne skele po kojoj su plesale devojke, najviše pažnje je pokupila glumica, pevačica i model Tejana Tejlor.

Ona je zatvorila reviju u bodiju koji je više otkrivao nego što je pokrivao. Osim uobičajenog manekenskog hoda, Tejana je zavodljivo plesala uz muziku dok ju je publika nemo posmatrala u šoku.

Nije poznato koliko je novca ovog puta nemački mag potrošio na reviju, ali se spekuliše da je reč o sedmocifrenom broju. Veruje se da je samo nastup Dite fon Tiz bio papren, s obzirom na to da se ova lepotica svojevremeno hvalila kako za korset koji koristi u predstavi izdvaja 8.000 dolara, a za haljinu čak 70.000. Pošto Dita toliko ulaže, logično je da joj je cena angažmana bar duplo veća.
Pogledaj vesti o: Nju Jork

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.