REPERI SPREMILI ĐETIĆIMA ŠOK IZNENAĐENJE: Jala i Buba SKAKALI po bini u Budvi, al’ kad je ušla ONA, tek je nastao ZEMLJOTRES!

Izvor: Svet, 16.Avg.2019, 15:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

REPERI SPREMILI ĐETIĆIMA ŠOK IZNENAĐENJE: Jala i Buba SKAKALI po bini u Budvi, al’ kad je ušla ONA, tek je nastao ZEMLJOTRES!

Kristina Kija Kockar, pobednica prve sezone Zadruge, nastupa celo leto, a sinoć je bila gost iznenađenja na koncertu Jale i Bube u Budvi, gde je napravila lom.
Naime, kad je trebalo da otpevaju pesmu “To mi radi”, koju pevaju sa Majom, na binu je iskočila Kija i sve oduvala.
Buba Koreli i Jala Brat otkako je Kockareva zakoračila u muzičke vode daju joj veliku podršku, a sem što su kolege, oni su i veliki prijatelji.
 


>> Pročitaj celu vest na sajtu Svet <<




View this post on Instagram














 
Kija Kockar na Top Hillu! Buba i Jala izveli Kiju na binu pogledajte kako je bilo!
A post shared by SVET (@svet_rs) on Aug 15, 2019 at 10:20pm PDT


svetprintscreen
The post REPERI SPREMILI ĐETIĆIMA ŠOK IZNENAĐENJE: Jala i Buba SKAKALI po bini u Budvi, al’ kad je ušla ONA, tek je nastao ZEMLJOTRES! appeared first on Svet portal.
Pogledaj vesti o: Zemljotres,   Veliki Brat

Nastavak na Svet...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.