Izvor: N1 televizija, 20.Jun.2017, 10:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Projekat stambene obnove od posledica zemljotresa u Kraljevu

Ministarstvo građevinarstva saobraćaja i infrastrukture raspisalo je međunarodni poziv za podnošenje ponuda za izgradnju zgrade od 106 stanova u sklopu realizacije Projekta stambene obnove od posledica zemljotresa u Kraljevu.

Reč je o prvoj fazi, koja uključuje sve neophodne građevinske, građevinsko-zanatske i radove na instalacijama na stambenoj zgradi sa dva ulaza, koji ne bi trebalo da traju duže od 18 meseci počev od novembra 2017.

Kako se precizira, >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << predviđeni stambeni objekat imaće 106 stanova, veličine od 27 do 122 m2, sa zajedničkim prostorijama, ukupne bruto površine 6.874 m2.

Projekat stambene obnove od posledica zemljotresa u Kraljevu finansiraju Republika Srbija i grad Kraljevo u saradnji sa Razvojnom bankom Saveta Evrope. Ceo projekat se sastoji od rušenja 21 postojeće zgrade i izgradnje četiri nove osmospratnice u naselju u ulici Desitejevoj u Kraljevu. Time će biti preseljenio 366 domaćinstava čiji su stanovi nepopravljivo oštećeni u zemljotresu novembra 2010.

Projekat će biti relizovan u tri sukcesivne faze, a ovaj javni poziv odnosi se samo na prvu.

Zainteresovani ponuđači svoje ponude mogu dostaviti do 16. avgusta 2017.

Za više informacija posetite portal eKapija.

Nastavak na N1 televizija...






Povezane vesti

Ministarstvo zove - ko gradi novu zgradu?

Izvor: B92, 20.Jun.2017

Beograd -- Ministarstvo građevinarstva raspisalo je međunarodni javni poziv za podnošenje ponuda za izgradnju zgrade od 106 stanova...Zgrada se gradi u sklopu realizacije Projekta stambene obnove od posledica zemljotresa u Kraljevu...Kako je objavljeno na sajtu ministarstva, reč je o stanovima veličine...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.