Izvor: Blic, 01.Jan.2024, 09:56

PRVI SNIMCI UŽASNOG ZEMLJOTRESA U JAPANU Ljuljaju se automobili i krovovi, prodavnice uništene (VIDEO)

Razoran zemljotres jačine 7,5 stepeni po Rihteru pogodio je Japan oko 8.20 časova po našem vremenu. Izdato je upozorenje na cunami, a čekaju se informacije o šteti i eventualnim žrtvama.
Pogledaj vesti o: Zemljotres u Japanu,   Cunami u Japanu,   Japan,   Cunami

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Izdato hitno upozorenje, objavljeni dramatični snimci: Urušene zgrade, uništeni putevi VIDEO

Izvor: B92, 01.Jan.2024

Razoran zemljotres jačine 7,5 stepeni po Rihteru pogodio je Japan oko 8.20 časova po našem vremenu...Izdato je upozorenje na cunami, a čekaju se informacije o šteti i eventualnim žrtvama...Veruje se da će cunami sa talasima visokim do 5 metara dostići Noto u prefekturi Išikava, navodi meteorološka...

Nastavak na B92...

PRVE ŽRTVE ZEMLJOTRESA U JAPANU Ljudi zatrpani, tlo ne prestaje da se trese, cela zemlja i dalje u panici zbog OPASNOSTI OD CUNAMIJA (FOTO, VIDEO)

Izvor: Blic, 01.Jan.2024

Najmanje dve osobe su poginule, a spasioci pokušavaju da dođu do žrtava ispod ruševina nakon razornog zemljotresa, piše "Dejli mejl". Zemljotres jačine 7,6 stepeni Rihterove skale pogodio je danas severni deo centralnog Japana. Japanska meteorološka agencija izdala je upozorenje na cunami duž...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.