PRVE SLIKE UŽASA IZ AVGANISTANA: Evo šta je ostalo posle udara od 6,1 stepena! Zemljotres se osetio u Indiji i Pakistanu! VIDEO

Izvor: Kurir, 22.Jun.2022, 08:12

PRVE SLIKE UŽASA IZ AVGANISTANA: Evo šta je ostalo posle udara od 6,1 stepena! Zemljotres se osetio u Indiji i Pakistanu! VIDEO

U snažnom zemljotresu u Avganistanu poginulo je najmanje 250 ljudi, a stotine povređeno. Zvaničnik lokalne vlade rekao je za Bi-Bi-Si da će broj poginulih verovatno nastaviti da raste.

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

FOTO, VIDEO: Jak zemljotres u Avganistanu, najmanje 250 mrtvih

Izvor: Radio 021, 22.Jun.2022

Najmanje 250 ljudi je poginulo u zemljotresu na istoku Avganistana, saopštile su lokalne vlasti.

Nastavak na Radio 021...

RUŠEVINE, SPASAVANJE RANJENIH I ZAMOTANA TELA Najdramatičniji snimci stravičnog zemljotresa u Avganistanu: "POŠALJITE NAM POMOĆ" (VIDEO)

Izvor: Blic, 22.Jun.2022

U snažnom zemljotresu u Avganistanu poginulo je više od 1.000 ljudi, a više od 1.500 je povređeno. Očekuje se da će broj poginulih i dalje rasti.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.