Odbojkaši poklonili kuću stradalim od zemljotresa

Izvor: Blic, 13.Maj.2011, 01:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Odbojkaši poklonili kuću stradalim od zemljotresa

KRALJEVO - Predsednik Odbojkaškog saveza Srbije Aleksandar Boričić juče je u naselju Gornji Jarčujak kod Kraljeva predao ključeve nove kuće porodici Bantulić, čija je stara kuća u zemljotresu 3. novembra teško oštećena.

Petočlana porodica Miroslava Bantulića dobila je montažnu kuću od 60 kvadrata, za koju su 2,3 miliona dinara obezbedili odbojkaški >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << radnici iz cele Srbije.

Predsednik OŠ Aleksandar Boričić istakao je da su u prikupljanju novca, osim Saveza, učestvovali svi članovi velike odbojkaške porodice - igrači, treneri, klubovi, sudije.

- Zadovoljstvo je kad čovek može da pomogne - rekao je Boričić.

Vlasnik kuće Miroslav Bantulić sa sinom, snahom i dve unuke zahvalio je na pomoći Odbojkaškom savezu Srbije.

- Ovo je kao ostvarenje sna. Nismo znali kuda ćemo posle zemljotresa. Lako bih ja, ali šta bi sin, snaja i moje unučice u ovoj staroj razrušenoj kući - rekao je novinarima Bantulić.

Predstavnici OŠ su sredinom januara posetili Kraljevo i saopštili da će sagraditi jednu montažnu kuću, a porodica Bantulić je izabrana na osnovu evidencije Štaba za vanredne situacije.

Povezane vesti: "Ševrolet" za dečje selo
Pogledaj vesti o: Zemljotres u Kraljevu

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.