Novi snažan zemljotres u Grčkoj

Izvor: B92, 03.Mar.2021, 20:53

Novi snažan zemljotres u Grčkoj

Atina -- Novi snažni zemljotres snage 5,2 stepena Rihterove skale pogodio je danas Grčku, a prema navodima tamošnjih medija, potres se dogodio u Elasoni.

Potres se, kako je naveo Geodinamički institut Nacionalne opservatorije u Atini, dogodio u Elasoni, a epicentar je lociran na dubini od 22 kilometra.

Večerašnji zemljotres, koji je zabeležen posle 18.30 sati po lokalnom vremenu, dogodio >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << se na istom području kao i jak potres jutros.

Podsetimo, jak potres pogodio je ranije danas tu zemlju oko 11.15 sati, a epicentar potresa bio je 121 kilometar jugozapadno od Soluna.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Grčka

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.