Izvor: Blic, 27.Jun.2021, 16:23

NOVI ZEMLJOTRES U CRNOJ GORI Epicentar u blizini Herceg Novog

Novi zemljotres, jačine 3,2 stepena Rihterove skale, osetio se danas u 15.41 u Crnoj Gori. Epicentar je bio 14 kilometara severno od Herceg Novog, na dubini od 10 kilometara, prenosi portral RTCG.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Novi potres u Crnoj Gori, epicentar kod Herceg Novog

Izvor: RTS, 27.Jun.2021

Novi zemljotres, jačine 3,2 jedinice Rihterove skale, u 15.41 pogodio je područje Crne Gore. . Epicentar je bio 14 kilometara severno od Herceg Novog, na dubini od deset kilomenara, prenosi RTCG..Jačina ovog zemljotresa u žarištu iznosila je 3,2 jedinice Rihterove skale,...

Nastavak na RTS...

Novi zemljotres, od 3,2 stepena kod Herceg Novog

Izvor: N1 televizija, 27.Jun.2021

Novi zemljotres, jačine 3,2 stepena Rihterove skale, osetio se u 15.41 sati u Crnoj Gori, a epicentar je bio 14 kilometara severno od Herceg Novog, na dubini od deset kilometara, prenela je RTCG.

Nastavak na N1 televizija...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.