Mračna predviđanja vidovnjaka i astrologa za 2019. (3): Bunt prirode

Izvor: Vesti-online.com, 03.Jan.2019, 04:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mračna predviđanja vidovnjaka i astrologa za 2019. (3): Bunt prirode

Nostradamusova proročanstva sežu daleko u budućnost. Prema čuvenom Francuzu, 2019. će biti godina pravde, ali i prirodnih katastrofa kao što su zemljotresi i uragani u raznim delovima sveta.

U mnogim evropskim zemljama doći će do velikih poplava. Predviđa i bujanje terorizma u Evropi i SAD. Imigracije, terorizam i rat biće posledica povećanog verskog ekstremizma na Bliskom istoku. Politički lideri će >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << postići dogovore oko rešenja za klimatske promene. Snažan zemljotres pogodiće područje između Kalifornije i ostrva Vankuver u Kanadi. Ljudi će moći da razgovaraju sa životinjama. Medicina će znatno napredovati, pa će se ljudski životni vek osetno produžiti.

Čuvena bugarska proročica Vangelija Dimitrova (1911-1996), poznatija kao Baba Vanga, nije, kažu, konkretno pomenula 2019, ali je govorila o "drugoj deceniji narednog veka". Po njenim predviđanjima, zemlja će se pobuniti. Desiće se prirodne katastrofe - erupcije vulkana, zemljotresi, uragani, cunami... Prorekla je i pretnje iz svemira kao što je pad asteroida ili meteorita.

Baba Vanga je, inače, predvidela raspad Sovjetskog Saveza, teroristički napad 11. septembra 2001, globalno zagrejavanje, izbor Baraka Obame...

"Svi će pasti, kao led kada se topi, samo će jedan ostati nedodirljiv - Vladimirova slava, slava Rusije", rekla je 1979. godine prilikom susreta sa piscem Valentinom Sidorovim.

"Ne samo da će vladati, već će postati gospodari sveta", dodala je ona.

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.