KRALJEVAČKI ŽELEZNIČARI DOBILI 10 MILIONA DINARA

Izvor: Kurir, 22.Avg.2011, 15:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KRALJEVAČKI ŽELEZNIČARI DOBILI 10 MILIONA DINARA

BEOGRAD - Železnice Srbije izdvojile su nešto manje od 10 miliona dinara za pomoć kraljevačkim železničarima, čiji su stambeni i železnički objekti oštećeni u prošlogodišnjem zemljotresu.

Poslednja treća rata novčane pomoći je podeljena početkom ovog meseca.

Tom akcijom je obuhvaćeno 112 radnika, kojima je isplaćeno ukupno 8,2 miliona dinara.

Za sanaciju staničnih zgrada srpske železnice su izdvojile 1,5 miliona, objavljeno je u najnovijem broju informativnog lista Železnica Srbije "Pruga".
Pogledaj vesti o: Zemljotres u Kraljevu

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

Kraljevački železničari dobili 10 miliona dinara

Izvor: Glas javnosti, 23.Avg.2011, 07:09

BEOGRAD - Železnice Srbije izdvojile su nešto manje od 10 miliona dinara za pomoć kraljevačkim železničarima, čiji su stambeni i železnički objekti oštećeni u prošlogodišnjem zemljotresu...Poslednja treća rata novčane pomoći je podeljena početkom ovog meseca...Tom akcijom je obuhvaćeno...

Nastavak na Glas javnosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.