Jak zemljotres pogodio Kaliforniju dok tropska oluja bjesni Los Angelesom

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 21.Avg.2023, 08:08

Jak zemljotres pogodio Kaliforniju dok tropska oluja bjesni Los Angelesom

Zemljotres magnitude 5.1 pogodio je u nedjelju poslijepodne po lokalnom vremenu područje južne Kalifornije, na koje je stigla i tropska oluja Hilary. Epicentar potresa bio je na području sjeverno od Los Angelesa, a podrhtavanje su osjetili stanovnici na velikom dijelu južnog područja ove američke savezne države, dok su se pripremali za obilnu kišu i moguće poplave koje donosi tropska oluja. Potres se dogodio u 14.41 po lokalnom vremenu, a neposredno nakon što se tlo zatreslo nije bilo...
Pogledaj vesti o: Zemljotres,   Poplave

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...






Povezane vesti

Kaliforniju pogodio zemljotres

Izvor: Danas, 21.Avg.2023

Američku saveznu državu Kaliforniju pogodio je zemljotres magnitude 5.1, koji se podudario s dolaskom tropske oluje Hilari. Epicentar zemljotresa lociran je severno od Los Anđelesa, a podrhtavanje je osetilo mnogo ljudi na južnom području te američke savezne države.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Slobodna Evropa. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Slobodna Evropa. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.