Izdato hitno upozorenje: Opasnost

Izvor: B92, 13.Avg.2023, 12:05

Izdato hitno upozorenje: "Opasnost"

Zemljotres jačine 5 stepeni Rihterove skale dogodio se jutros u 10.40 sati po lokalnom vremenu, oko 18 kilometara istočno-jugoistočno od Paleohorija na Kritu.

Stanovnici ovog područja upozoreni su na opasnost od klizišta, nakon snažnog zemljotresa koji je pogodio ovaj deo zemlje.

Upozorenje je izdala Služba 112 za krizne komunikacije >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << pri Ministarstvu za klimatske krize i civilnu zaštitu.

"Zbog seizmičkog podrhtavanja u vašoj oblasti izbegavajte opasna područja (kanjone, stene), opasnost od klizišta. Pridržavajte se uputstava nadležnih", upozorava se u poruci 112 stanovnicima južne Hanije.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

IZDATO VAŽNO UPOZORENJE POSLE ZEMLJOTRESA! Izbegavajte ova mesta

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Avg.2023

Zemljotres jačine 5 stepeni Rihterove skale pogodio je Grčku...Nakon snažnog zemljotresa, stanovnicima tog područja stiglo je upozorenje na opasnost od klizišta...Upozorenje, koje je izdala Služba 112 za krizne komunikacije pri Ministarstvu za klimatske krize i civilnu zaštitu, je aktivirano u...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.