H-epicentar za Kraljevo

Izvor: B92, 21.Apr.2011, 17:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"H-epicentar" za Kraljevo

Izvođači Van Gog, Yu grupa, Dado Topić, Atomsko sklonište, Divlje jagode i Galija nastupiće na humanitarnoj manifestaciji „H-epicentar" koja će se održati u Kraljevu, 24. i 25. juna.

Član organizacionog odbora Dragan Blagojević izjavio je da prostor između bazena i atletskog stadiona može da primi oko 20.000 ljudi.

Inače, sav prihod prikupljen od ulaznica namenjen je za kupovinu jedne montažne kuće namenjene nekome koje >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << ostao bez krova nad glavom u zemljotresu od 3.novembra.

"Nadamo se da ćemo od ulaznica po simboličnim cenama od 300 dinara za jedan, a 500 dinara za oba dana, uspeti da pokrijemo sve troškove organizacije i da će kao humanitarni prihod biti prikupljen iznos od oko 15 hiljada evra koji će biti uplaćen na račun za sanaciju šteta od zemljotresa u Kraljevu, a za kupovinu jedne montažne kuće", rekao je Blagojević.

Manifestacija je dobila ime „H-epicentar" po udaljenosti epicentra razornog zemljotresa od same gradske zone, a u želji da se u Kraljevu desi nešto lepo posle nekoliko teških meseci.
Pogledaj vesti o: Zemljotres u Kraljevu

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.