Varao ljude nakon zemljotresa u Kraljevu

Izvor: Press, 20.Dec.2012, 19:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Varao ljude nakon zemljotresa u Kraljevu

U saopštenju se navodi da se osumnjičeni, mahom starim i nepismenim osobama, predstavljao kao ovlašćeno lice za sanaciju posledica zemljotresa i procenu šteta i od njih uzimao dokumentaciju za ostvarivanje prava na naplatu materijalne štete.
Osumnjičeni je potom oštećenima dao manji deo novčane pomoći, zadržavajući za sebe veći deo,i na taj nacin stekao korist od 700.000 dinara.
Protiv blagajnice Gradske >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << uprave Kraljevo Sunčice I. (43) podneta je krivična prijava zbog sumnje da je odgovorna za nesavesan rad u službi, tako što je kao angažovana na isplati materijalne štete, bez ovlašćenja oštećenih, isplatila osumnjičenom Radosavljeviću oko 100.000 dinara.
Radosavljeviću je određen pritvor od 30 dana.
Policijska uprava Kraljevo poziva građane koji su oštećeni da se jave Odeljenju kriminalističke policije na telefonski broj 036-364-254.
Pogledaj vesti o: Zemljotres u Kraljevu

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.