Hapšenja zbog malverzacija tokom zemljotresa u Kraljevu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 11.Maj.2013, 10:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Hapšenja zbog malverzacija tokom zemljotresa u Kraljevu

U Kraljevu je uhapšeno 16 osoba, koje se sumnjiče da su zloupotrebili sredstva za sanaciju objekata posle zemljotresa u novembru 2010. godine, izjavio je danas direktor policije Milorad Veljović. Među uhapšenima je i bivši gradonačelnik Kraljeva (DS) Ljubiša Simović, koji je posle zemljotresa bio komandant štaba za vanredne situacije. Osumnjičeni se terete da su pribavili korist u iznosu od oko 102 miliona dinara, a na štetu budžeta grada Kraljeva u istom iznosu, saopšteno je iz MUP-a Srbije.
Pogledaj vesti o: Zemljotres u Kraljevu

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Uhapšen bivši gradonačelnik Kraljeva i još 14 osoba zbog pronevere 100 miliona dinara

Izvor: Blic, 11.Maj.2013

Petnaest osoba privedeno je osoba zbog sumnje da su oštetili budžet grada Kraljeva za više od 100 miliona dinara. Među uhapšenima je i bivši gradonačelnik Kraljeva, Ljubiša Simović...Privedeni su osumnjičeni za zloupotrebe prilikom izgradnje montažnih stambenih objekata u Kraljevu, nakon zemljotresa...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.