Vjera Mujović je zbog raka jajnika ostala bez majke, ovo je njena važna poruka svim ženama

Izvor: eKlinika.rs, 08.Maj.2024, 19:02

Vjera Mujović je zbog raka jajnika ostala bez majke, ovo je njena važna poruka svim ženama

Vjera Mujović nije samo glumica kojoj se u teatru veruje, pisac, prevodilac, scenarista i režiser, već i sinonim za damu u pravom smislu te reči. Popularno lice ne propušta nijednu priliku da govori o kulturi življenja uopšteno, a poruke koje šalje danas, na Svetski dan borbe protiv raka jajnika, imaju za nju specifičnu težinu i značaj.
Želja i svest lekarskog deteta o širenju prevencije: Rak jajnika je, nažalost, ostavio trag u porodici Kao dete iz lekarske porodice, sagovornica eKlinika portala sa velikim pijetetom i poštovanjem govori o svojim roditeljima. Otac, profesor doktor Trifun Mujović, pedijatar-onkolog, posvetio je život lečenju najtežih pacijenata. Nažalost, 2022. godina odnela je Vjeri oba roditelja....

Nastavak na eKlinika.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta eKlinika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta eKlinika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.