Uradite mu što pre ovih 10 stvari i poludeće za vama kao nikada pre

Izvor: eKlinika.rs, 26.Mar.2016, 10:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uradite mu što pre ovih 10 stvari i poludeće za vama kao nikada pre

Ako ste se zaneli i zaboravili da ljubav uvek treba negovati, onda je krajnje vreme da se probudite i ponovo oživite vezu, jer u suprotnom možete da izgubite svog dragog.
freeimages.com

Potpuno ste sigurni u svoju ljubav prema partneru, ali najbolje bi bilo da je i on uveren u vaše emocije, jer je to važna stvar za razvoj vaše veze. Ne budite lenji i redovno mu pokazujte svoju ljubav, jer reči nisu dovoljne.
Kad nekog zaista volite, prirodno je da to želite da mu dokažete >> Pročitaj celu vest na sajtu eKlinika.rs << i pokažete, a za ovo nije potrebno mnogo truda, već su dovoljni samo mali znakovi pažnje, piše Index.
Ako pokazujete svoju ljubav često i redovno, ali nije neobično da vam ponekad ponestane ideja za negovanje ljubavi.
Ovo su neke slatke ideje, koje možete da iskoristite već sada.
– Ujutru mu napravite doručak i donesite mu ga u krevet.
– Ako ujutru nemate dovoljno vremena, onda uveče organizujte romantičnu večeru u kućnoj atmosferi, uz njegovo omiljeno jelo i čašu vina.
– U slučaju da već neko vreme niste pronašli dovoljno kvalitetnog vremena jedno za drugo, isplanirajte izlazak bez prijatelja, zabavite se i zaboravite na sve brige.
– Pošaljite mu lepu tekstualnu ili govornu poruku ili mejl, ostavite mu poruku ili pismo u torbi za laptop. Ovo su samo neki, a ima puno načina da ga iznenadite tokom dana s nekoliko lepih reči, koje će ga sigurno oraspoložiti.
– Ako vam vreme i mogućnosti to dozvoljavaju, možete da mu pripremite i veća iznenađenja. Nikada nije loše da se iznenada pojavite i da ga odvedete na ručak ili kratku pauzu. Takođe je interesantno da mu pošaljete nešto simpatično na kancelarijsku adresu.
– Niko ne bi odbio masažu posle napornog dana. Imajte to na umu već sad, a sigurni smo da će se on znati kako da vam se oduži.
– Pokažite interesovanje za stvari koje ga zanimaju i dozvolite sebi da naučite nešto novo. Takođe, ako znate da uskoro u bioskop stiže film koji on željno iščekuje ili da se bliži neka sportska utakmica koju bi on gledao sa tribina, nabavite mu karte.
– Naučite nekoliko novih trikova neophodnih za fantastičan provod u spavaćoj sobi.
– Predložite mu da pozove drugove kod vas i pustite ih da se zabave na tipično muški način. Time ćete po ko zna koji put osvojiti njega, ali i njegove prijatelje, što je uvek super stvar.
– Organizujte vikend izlet, daleko od gradskog haosa. Muškarci vole avanturizam, pa nije loše udovoljiti njihovoj urođenoj potrebi za nečim uzbudljivim.
 
index.hr

Nastavak na eKlinika.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta eKlinika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta eKlinika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.