Svaki peti par vodi ljubav duže od 20 minuta: Jedno pričaju, drugo rade!

Izvor: eKlinika.rs, 22.Feb.2016, 10:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Svaki peti par vodi ljubav duže od 20 minuta: Jedno pričaju, drugo rade!

Sve one priče koje slušate o maratonskom seksu i još dužoj predigri su zapravo jedna velika laž. Statistika otkriva pravu istinu koja se odvija iza zatvorenih vrata.
Foto: thechive.com

Kako to obično biva i mnogi muškraci, ali i žene veličaju svoj seksualni odnos, ali ne dozvolite da vas te pričle zavaraju. Istraživanje nemačkog časopisa „Glamour“ koje je sprovedeno na više od 1000 žena ima poražavajuće, ali istinite podatke. Samo 22 odsto ljudi vodi ljubav >> Pročitaj celu vest na sajtu eKlinika.rs << duže od 20 minuta.
Iako mnogi smatraju da je predigra najzanimljiviji deo seksa, statistika pokazuje da 23 odsto parova ne izdrža više od pet minuta u zanosnom skidanju, maženju i ljubljenju.
Sve što je slatko kratko traje je odlična floskula za osam odsto parova za koje statistika kaže da im seks traje koliko i predigra – pet minuta. Prema istraživanju u njihovom slučaju sve se završi dok prođu reklame.
Statistika kaže da prosečno vođenje ljubavi traje od 10 do 14 minuta. Prema podacima ankete američkog Nacionalnog centra za društvena istraživanja, bračni parovi u proseku vode ljubav 66 puta u godini.
Statistika kaže još i da je učestalost daleko bitniji faktor od dužine trajanja odnosa. Dugogodišnji parovi koji su imali odnose barem jednom nedeljno na taj način održavaju fizičku i psihičku bliskost, pa su zbog toga srećniji.
Ipak, ovi podaci ne bi trebalo da vas demorališu i obeshrabruju ionako je sve individualno. Potrebno je samo da pronađete odgovarajućeg partnera i uživate u svom ritmu.
www.eklinika.rs

Izvor: Zena.Blic.rs
 

Nastavak na eKlinika.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta eKlinika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta eKlinika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.