Izvor: eKlinika.rs, 10.Apr.2014, 11:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ŠOKANTNO: Tuča na estradnoj sceni

Hvala Vam na poseti… Budite humani …
Pomoć za malu Nađu
Svi koji su u prilici na bilo koji nacin da pomognu da mala Nađa Novaković kojoj je potrebno što pre uraditi transplantacija koštane sadrži što je moguće uraditi samo u inostranstvu neka učine onoliko koliko mogu. I da samo proslede apel dalje, kažu svojim prijateljima, i to je bolje nego ništa a otvoren je i SMS broj za pomoć, gde šaljete poruku NAĐA na 5757, cena poruke je 100 dinara. Na kraju teksta su >> Pročitaj celu vest na sajtu eKlinika.rs << računi za pomoć-
Ovo je pismo male Nađe.
“Zovem se Nađa Novaković, imam 9 godina. Bolujem od jako teške bolesti matičnih ćelija. Bolest mi je otkrivena u junu prošle godine i od tada sam skoro svaki dan u Tiršovoj na odeljenju Hematologije i onkologije. Lekari u našoj zemlji nisu mogli da mi postave dijagnozu pa sam sa mamom i tatom putovala u bolnicu u Frajburg u Nemačkoj, gde su otkrili od čega bolujem.
Moja koštana srž je prestala da radi i poslednja 3 meseca živim samo zahvaljujući dobrim ljudima: Igoru, Draganu, Ivanu, Banetu, Vladi, Željku, Slobi, Đorđu, Joci, Strahinji, Nedeljku koji na Institutu za transfuziju redovno daju krv i trombocite za mene.
Ja mogu da se izlečim jedino transplantacijom koštane srži. Transplantacija je jako hitna i operacija se mora uraditi u Nemačkoj ili Italiji. U poslednje dve nedelje mi se stanje jako pogoršalo i stalno krvarim iz usta, telo mi je puno modrica i jako se loše osećam.
Uskoro ćete na Facebook stranici “Pomozimo Nađi” moći da vidite sve detalje o mojoj bolesti i načinu kako možete da mi pomognete da ponovo budem zdravo i srećno dete!”
Žiro računi u Raiffeisen banci: Dinarski: 265-0200000054378-94 Devizni: RS35265090000000000939

Nastavak na eKlinika.rs...






Povezane vesti

Nađi za operaciju treba 300.000 €

Izvor: B92, 10.Apr.2014

Beograd -- Nađa Novaković (9) boluje od teške bolesti matičnih ćelija, koja može da se izleči samo transplantacijom koštane srži. Za šta treba prikupiti 300.000 evra...Do juna 2013. godine, Nađa je bila veselo, živahno i sasvim zdravo dete. Ona je još uvek nasmejana i veoma hrabra, jer sa...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta eKlinika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta eKlinika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.