Rešite se bora za samo 100 dinara. Evo i kako (RECEPT)

Izvor: eKlinika.rs, 30.Jun.2015, 09:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rešite se bora za samo 100 dinara. Evo i kako (RECEPT)

Preparati za uklanjanje bora su prilično skupi i sadrže razne hemikalije. Zato vam preporučujemo ovu masku od prirodnih sastojaka
Foto-ilustracija: Flickr/mahmoud99725

Ako ste na vašem licu uočili nove bore i tragove umora, predlažemo da napravite ovu odličnu masku! Pored toga što je ekonomična i jednostavna, ova maska je potpuno prirodna, a zateže kožu skoro kao botoks.
Ovo je odličan tretman ako želite da se spremite za neki iznenadni izlazak, >> Pročitaj celu vest na sajtu eKlinika.rs << sastanak ili slavlje, jer su efekti maske trenutni – vide se već nakon prve upotrebe!
Sastojci:
Gustin – 1 kašika
Sveže isceđen sok od šargarepe – 5 kašika (ako nemate sokovnik, izmiksujte usitnjenu šargarepu u blenderu ili je sitno izrendajte i gnječeći procedite kroz cediljku)
Kisela pavlaka – 1 kašika
Kako pripremiti masku:
U pola čaše hladne vode razmutite gustin, zatim ga sipajte u lonče i dodajte u to 1 dl ključale vode.
Stavite na šporet i kuvajte na laganoj vatri dok se ne zgusne, a nakon toga, kad se smesa malo ohladi, dodajte sveže isceđen sok od šargarepe i kiselu pavlaku.
Dobro promešajte i stavite na očišćeno lice da stoji 25-30 minuta (najbolje je ako možete da uradite piling lica pre stavljanja maske, ako ne, samo dobro očistite lice).
Masku isperite toplom vodom i nanesite na lice hranljivu kremu.
(eKlinika.rs/Telegraf.rs)

Nastavak na eKlinika.rs...






Povezane vesti

DELUJE KAO BOTOKS: Rešite se bora za manje od 150 dinara

Izvor: Kurir, 30.Jun.2015

Ova jeftina maska potpuno je prirodna, a kožu zateže kao botoks..Ako ste na svom licu primetili tragove umora i pojavu prvih bora, postoji rešenje za to. Ova jednostavna i ekonomična, a pre svega jeftina maska za lice, potpuno je prirodna, a kožu zateže kao botoks...Za ovaj tretman potrebna su...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta eKlinika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta eKlinika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.