Izvor: eKlinika.rs, 03.Nov.2020, 16:01

Prirodni antibiotik koji efikasno UNIŠTAVA BAKTERIJE i VIRUSE. Od njega nikada nećete dobiti KANDIDU!

Divlji origano, u narodu poznatiji kao vranilovka, prirodni je lek za nesanicu i opuštanje, grčeve, stomačne tegobe, plućne bolesti i higijenu usta. Takođe, koristi se za lečenje urinarnih infekcija i upala u vezi sa urinarnim traktom. S obzirom na to da se eterično ulje ove biljke izlučuje preko sluzokože, a ima jaka antiseptična dejstva, korisno je i kod upala grla, upale sinusa i desni.
Borac protiv kandide Vranilova trava, osim antiseptičnog dejstva, ima i antigljivično. >> Pročitaj celu vest na sajtu eKlinika.rs << Zato se smatra idealnom u borbi protiv kandidijaze. Po svojim svojstvima smatra se najmoćnijim prirodnim antibiotikom, a naročito je efikasna protiv bakterija iz roda stafilokoka. Dobre efekte ulje vranilovke pokazalo je i protiv ešerihije, salmonele i drugih čestih bakterija.Ukoliko pijete čaj od divljeg origana, on će imati pozitivna dejstva na lečenje upalnih i drugih procesa na koži, kao što su ekcem, osip i bradavice, ali ga pijte u umerenim dozama jer prevelika doza ovog čaja omamljuje.
Uništava i dobre i loše bakterije Prilikom upotrebe ulja divljeg origana potrebno je da se vodi računa zbog toga što, pored bakterija koje su patogene, može da uništi bakterije koje su prirodno prisutne u organizmu i poželjne. Iz tog razloga neophodno je da se prati uputstvo za upotrebu preparata ili konsultuje sa farmaceutom.
 
Članak Prirodni antibiotik koji efikasno UNIŠTAVA BAKTERIJE i VIRUSE. Od njega nikada nećete dobiti KANDIDU! se pojavljuje prvo na eKlinika.

Nastavak na eKlinika.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta eKlinika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta eKlinika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.