Pola Valjeva u mraku: Pacijenti ostali zarobljeni u Domu zdravlja, u pomoć pritekli i vatrogasci

Izvor: Telegraf.rs, 11.Jan.2017, 22:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pola Valjeva u mraku: Pacijenti ostali zarobljeni u Domu zdravlja, u pomoć pritekli i vatrogasci

Više od pola Valjeva ostalo je večeras bez struje. Kako saznajemo, do problema je došlo zbog kvara na velikoj trafostanici na Boričevcu, zbog čega su širi centar grada i okolna gradska naselja ostala bez struje.

U valjevskoj Elektrodistribuciji nam je rečeno da se nadaju da će struja, koja je nestala oko 17 časova, "doći u skorije vreme".

Zbog nestanka struje veliki broj pacijenata ostao je zarobljen u valjevskom Domu zdravlja, jer su, zbog nestanka električne energije, >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << prestala da rade klizna senzor vrata. Zbog toga su na lice mesta izašli valjevski vatrogasci, koji su otvorili ulazna vrata Doma zdravlja, tako da su pacijenti mogli da napuste zgradu te zdravstvene ustanove.

Pored Valjeva, bez struje su zbog kvara na trofastanici, ostala i mnogobrojna valjevska sela.

(S. S.)

Nastavak na Telegraf.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.