Pobeđen tumor pankreasa

Izvor: Vesti-online.com, 11.Jun.2013, 14:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pobeđen tumor pankreasa

Nakon dve godine pošto je počeo da koristi ekstrakte bilja i čajne mešavine Ranke Vladić, Tomislav Mladenović iz Velikog Mokrog Luga je potpuno zdrav čovek, a lekari su zaključili da je medicinski fenomen

Važno je ne ono što ja govorim o sebi, već ono što moji pacijenti pričaju, kaže Ranka Vladić, poznata travarka iz Međaša kod Bijeljine, kojoj je, kako ističe, najdraže kada biva uzdržana u svojim obećanjima, a nakon kratkog vremena javi joj se pacijent i prezadovoljan >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << saopštava rezultate.

Radosne vesti stižu svakog dana, a jedna ju je obradovala pre tri meseca, kada joj se javio Tomislav Mladenović iz Velikog Mokrog Luga koji je dve godine koristio njenu terapiju.

Tomislava Mladenovića čak i lekari smatraju medicinskim fenomenom. Tumor na glavi pankreasa, koji je bio veličine šest centimetara i koji je u većini slučajeva smrtonosan, kod Mladenovića više ne postoji.

- Svi moji problemi počeli su kada su mi, posle jednog veoma bolnog napada, odstranili žučnu kesu - priča Tomislav Mladenović. - Nisu me ni snimali, odmah su me stavili na operacioni sto. Ali taj kamen, u trenutku operacije, nije bio u žučnoj kesi, nego u žučnom kanalu, a da to niko nije primetio.

Posle šest meseci Tomislav je osećao česte tegobe:

- Imunitet mi je bio na nuli. Sin me je odveo kod profesora Radovanovića. Kada je profesor pogledao snimak, zaključio je da moram na novu operaciju i upozorio me je da će ona biti još teža. Izvadili su mi kamen. Tada mi je doktor rekao: "Ono što vas je mučilo premostili smo".

Ali dr Radovanović Tomislavu nije rekao ono što je saopštio njegovoj porodici: "Na glavi pankreasa ima tumor, ne verujem da može da sastavi još dva-tri meseca."

Porodica Mladenović je bila očajna, dok je Tomislav sedam dana ležao u šok-sobi.

- Posle 15 dana supruga me je polako pripremala, rekla mi je da moramo na radiologiju.

Na Institutu za radiologiju predložili su mu hemoterapiju.

- Posle godinu dana hemoterapije, tumor mi se sa 2,5 centimetra uvećao na šest - navodi Tomislav.

Svima je u to vreme pričao od čega boluje, ne bi li našao rešenje, a onda je čuo za Ranku Vladić.

- Rešio sam da je pozovem telefonom i ona mi je fino, kulturno rekla: "To nerado radim, ali da pokušamo, sve zavisi od vas. Morate da budete uporni i disciplinovani. Poslaću vam čajeve i uputstvo, a vi ih se morate strogo pridržavati."

Tada je Tomislav prekinuo da prima hemoterapiju koju je godinu dana teško podnosio.

- Povraćao sam, vene su mi otišle - priča Tomislav Mladenović. - Rekao sam načelnici na Radiološkom institutu da više neću primati hemoterapiju. Ona je negodovala, ali me je razumela. Počeo sam da pijem čajeve, dodate - i prateće eliksire, stavljao obloge u predelu pankreasa, pio prirodne vitamine i minerale po Rankinoj preporuci. Posle tri meseca sam otišao na skener, na redovnu kontrolu, tumor mi se upola smanjio, sa šest centimetara na tri.

- Posle snimanja, otišao sam kod načelnice da vidi rezultate. "Vi ste fenomen. Nemate hemoterapiju, a smanjio vam se tumor", prepričava Tomislav doktorkine reči. "Imam ja svoju terapiju. Pijem čajeve", rekao sam joj.

U čajnim mešavinama koje je pio, pored ostalog bilja, izdvaja se čestoslavica (VERONICA OFFICINALIS), rastavić i iđirot.

- Pio sam glinu, stavljao obloge od gline i rastavića - dodaje Tomislav. - Poslednji put sam bio na skeneru pre tri meseca. Doktor je, usplahiren, doneo rezultate. "Pa, vi nemate ništa na pankreasu!", rekao je. Bio sam oduševljen. Rezultate sam odneo i načelnici. Bila je začuđena. Rekla mi je: "Šta da vam kažem, to vaše znanje prenesite drugima. Vi ste čudo prirode, jedinstven slučaj."

Tomislav Mladenović sada samo na svakih šest meseci vadi tumor markere.

- Sad pravim malu pauzu sa čajevima - kaže gospodin Mladenović. - Jedem voće i povrće, počeo sam da gajim koze zbog mleka i surutke. Dobro se osećam. Dve godine posle početka Rankine terapije, potpuno sam zdrav čovek!

Kontakt

Svi zainteresovani mogu više da pročitaju o terapiji Ranke Vladić na sajtu www.rankatravarka.com.

Oni koji žele direktan kontakt mogu da pozovu na sledeće brojeve 00 387-65-366-400 ili na 00387-55-417-555.

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.