Ponedeljak 13. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Utorak 11.06.2013.
13:47
Sponzorisan tekst A

Pobeđen tumor pankreasa

Nakon dve godine pošto je počeo da koristi ekstrakte bilja i čajne mešavine Ranke Vladić, Tomislav Mladenović iz Velikog Mokrog Luga je potpuno zdrav čovek, a lekari su zaključili da je medicinski fenomen

Faksimil nalaza lekara specijaliste sa preporukom da natavi sa komplementarnom terapijom

Važno je ne ono što ja govorim o sebi, već ono što moji pacijenti pričaju, kaže Ranka Vladić, poznata travarka iz Međaša kod Bijeljine, kojoj je, kako ističe, najdraže kada biva uzdržana u svojim obećanjima, a nakon kratkog vremena javi joj se pacijent i prezadovoljan saopštava rezultate.


Radosne vesti stižu svakog dana, a jedna ju je obradovala pre tri meseca, kada joj se javio Tomislav Mladenović iz Velikog Mokrog Luga koji je dve godine koristio njenu terapiju.

Tomislava Mladenovića čak i lekari smatraju medicinskim fenomenom. Tumor na glavi pankreasa, koji je bio veličine šest centimetara i koji je u većini slučajeva smrtonosan, kod Mladenovića više ne postoji.


- Svi moji problemi počeli su kada su mi, posle jednog veoma bolnog napada, odstranili žučnu kesu - priča Tomislav Mladenović. - Nisu me ni snimali, odmah su me stavili na operacioni sto. Ali taj kamen, u trenutku operacije, nije bio u žučnoj kesi, nego u žučnom kanalu, a da to niko nije primetio.


Posle šest meseci Tomislav je osećao česte tegobe:


- Imunitet mi je bio na nuli. Sin me je odveo kod profesora Radovanovića. Kada je profesor pogledao snimak, zaključio je da moram na novu operaciju i upozorio me je da će ona biti još teža. Izvadili su mi kamen. Tada mi je doktor rekao: "Ono što vas je mučilo premostili smo".


Ali dr Radovanović Tomislavu nije rekao ono što je saopštio njegovoj porodici: "Na glavi pankreasa ima tumor, ne verujem da može da sastavi još dva-tri meseca."

Porodica Mladenović je bila očajna, dok je Tomislav sedam dana ležao u šok-sobi.
- Posle 15 dana supruga me je polako pripremala, rekla mi je da moramo na radiologiju.


Na Institutu za radiologiju predložili su mu hemoterapiju.
- Posle godinu dana hemoterapije, tumor mi se sa 2,5 centimetra uvećao na šest - navodi Tomislav.

Ranka Vladić

Svima je u to vreme pričao od čega boluje, ne bi li našao rešenje, a onda je čuo za Ranku Vladić.


- Rešio sam da je pozovem telefonom i ona mi je fino, kulturno rekla: "To nerado radim, ali da pokušamo, sve zavisi od vas. Morate da budete uporni i disciplinovani. Poslaću vam čajeve i uputstvo, a vi ih se morate strogo pridržavati."


Tada je Tomislav prekinuo da prima hemoterapiju koju je godinu dana teško podnosio.


- Povraćao sam, vene su mi otišle - priča Tomislav Mladenović. - Rekao sam načelnici na Radiološkom institutu da više neću primati hemoterapiju. Ona je negodovala, ali me je razumela. Počeo sam da pijem čajeve, dodate - i prateće eliksire, stavljao obloge u predelu pankreasa, pio prirodne vitamine i minerale po Rankinoj preporuci. Posle tri meseca sam otišao na skener, na redovnu kontrolu, tumor mi se upola smanjio, sa šest centimetara na tri.

Tomislav Mladenović

- Posle snimanja, otišao sam kod načelnice da vidi rezultate. "Vi ste fenomen. Nemate hemoterapiju, a smanjio vam se tumor", prepričava Tomislav doktorkine reči. "Imam ja svoju terapiju. Pijem čajeve", rekao sam joj.


U čajnim mešavinama koje je pio, pored ostalog bilja, izdvaja se čestoslavica (VERONICA OFFICINALIS), rastavić i iđirot.


- Pio sam glinu, stavljao obloge od gline i rastavića - dodaje Tomislav. - Poslednji put sam bio na skeneru pre tri meseca. Doktor je, usplahiren, doneo rezultate. "Pa, vi nemate ništa na pankreasu!", rekao je. Bio sam oduševljen. Rezultate sam odneo i načelnici. Bila je začuđena. Rekla mi je: "Šta da vam kažem, to vaše znanje prenesite drugima. Vi ste čudo prirode, jedinstven slučaj."


Tomislav Mladenović sada samo na svakih šest meseci vadi tumor markere.
- Sad pravim malu pauzu sa čajevima - kaže gospodin Mladenović. - Jedem voće i povrće, počeo sam da gajim koze zbog mleka i surutke. Dobro se osećam. Dve godine posle početka Rankine terapije, potpuno sam zdrav čovek!
 

Kontakt
Svi zainteresovani mogu više da pročitaju o terapiji Ranke Vladić na sajtu www.rankatravarka.com.
Oni koji žele direktan kontakt mogu da pozovu na sledeće brojeve 00 387-65-366-400 ili na 00387-55-417-555.

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
jarac21. 12. - 21. 1.
Od vas se očekuje da ostvarite neku zapaženu ulogu u poslovnim susretima. To što okolina veruje u vaše sposobnosti predstavlja dovoljan povod, da pružite svoj maksimum u onoj oblasti za koju imate najviše interesovanja ili afiniteta. Važno je da vas neko posmatra toplim pogledom i danas ćete biti zadovoljni.
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
DNEVNI HOROSKOP
blizanci22. 5. - 21. 6.
Delujete optimistično i očekujete pozitivne odgovore. Međutim, trenutna situacija na poslovnoj sceni ne zavisi prvenstveno od vaše volje ili uticaja. Pravilno procenite redosled poteza i nemojte dozvoliti da vas neko preduhiti. Važno je da pažljivije birate reči koje izgovarate pred svojim partnerom koji je nervozan.
  • 2024 © - vesti online