Pijte ovaj napitak svakog jutra i nikad nećete smrdeti na znoj, niti ćete imati loš zadah!

Izvor: eKlinika.rs, 06.Jul.2015, 14:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pijte ovaj napitak svakog jutra i nikad nećete smrdeti na znoj, niti ćete imati loš zadah!

Budući da jedemo uglavnom prerađenu hranu i nemamo vremena da se pozabavimo sobom, često se dešava da se posledice toga „osete“. Zato, rešite stvar na jednostavan način
Image courtesy of phasinphoto at FreeDigitalPhotos.net

Ako želite da vaša probava funkcioniše kako treba i da uklonite svaku mogućnost lošeg zadaha i neprijatnog mirisa znoja, napravite sebi ovaj napitak, a imaćete i brojne dobre efekte za zdravlje.
Sastojci: 2 jabuke, 5 listova >> Pročitaj celu vest na sajtu eKlinika.rs << svežeg kelja, 1 veza peršuna, sok od jednog limuna, 1 komadić đumbira.
Priprema: Sve sastojke dobro operite u hladnoj vodi i stavite u blender. Dobro izmiksujte i popijte ujutru na prazan stomak ili izmedju obroka.
(eKlinika.rs/Telegraf.rs)

Nastavak na eKlinika.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta eKlinika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta eKlinika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.