Ovo mogu samo heroji: Vesna stihovima „nervira“ svoju malignu bolest krvi već 23 godine

Izvor: eKlinika.rs, 31.Mar.2024, 11:31

Ovo mogu samo heroji: Vesna stihovima „nervira“ svoju malignu bolest krvi već 23 godine

Vesna Despić je rođena 16.11.1954. godine. Po zanimanju je viša medicinska sestra, a radila je kao patronažna. Sada je penzioner. Svoj posao je obožavala i sa radošću pomagala mamama da se snađu u prvim danima nakon porođaja kada dođu kući sa bebom, davala im savete u vezi sa dojenjem i druge, kako bi se bolje snašle. Danas takođe shvata i koliko joj je ta ljubav pomogla u borbi sa onim što je zadesilo. A to je multipli mijelom – perfidna, maligna, neizlečiva hematološka bolest.
Vesna i multipli mijelom: Društvo za „Riplija“ – Udata sam i imam troje dece. Okružuju me porodica, rođaci, prijatelji, koleginice. Po prirodi sam perfekcionista, emotivac, ćutolog. Volim da slušam muziku, čitam i...

Nastavak na eKlinika.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta eKlinika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta eKlinika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.