Ovo je najbolji način da se rešimo bolesti svake žene

Izvor: Vesti-online.com, 06.Avg.2017, 00:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ovo je najbolji način da se rešimo "bolesti svake žene"

Postoje žene koje stvarno nemaju celulita. Za to su samo delimično zaslužni geni, ostatak je već stvar zdravih navika.

Evo bez čega je nezamislivo i početi priču o rešavanju problema celulita.

Svedoci smo da čak i mršave žene imaju celulit, te je jasno da za rešavanje ove napasti nije dovoljno samo skinuti višak kilograma.

Za željene rezultate potrebno je okrenuti se namirnicama koje dokazano smanjuju celulit: proteini iz mesa, ribe, jaja i orašastih >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << plodova, zdrave masti poput avokada i maslina, voće i povrće, od kojih su svakako najbolji paradajz, spanać i grejpfrut.

Formula je jednostavna: što više pijete, to ćete više gubiti nakupljenu vodu i ubrzavati metabolizam.

Dajte mišićima šansu da zamene masne naslage i celulit.

4. Masaža

Ne brinite, nije neophodno da se za pomoć obratite profesionalnim maserima. Dovoljno je da se sami masirate „kritične“ tačke običnim uljem, losionom ili kremom.

Važno je da budete uporni i da ne preskačete masažu.

5. Kućni piling

Od pilinga će vam koža izgledati lepše, jer ćete podstaknuti bolju mikrocirkulaciju od koje ćete vremenom ubrzati nestanak celulita.

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.