Ovaj tip žena apsolutno je sjajan u seksu ako je verovati istraživanjima

Izvor: eKlinika.rs, 03.Mar.2016, 11:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ovaj tip žena apsolutno je sjajan u seksu ako je verovati istraživanjima

Žene koje imaju problem sa maljavošću definitivno imaju mnogo više izazova od onih koje ne moraju da brinu o čestim depilacijama.
Freeimages.com

Naravno, to je stvar estetike, ali one žene koje imaju jače malje ne smeju sebi da priušte da zaborave da zakažu depilaciju ili se obriju kako se ne bi našle u nezgodnoj, neprijatnoj situaciji.
Ipak, postoji jedna dobra strana ovog „problema”. Prema studiji objavljenoj u „The journal of sexual medicine” žene koje >> Pročitaj celu vest na sajtu eKlinika.rs << se bore sa jačom maljavošću imaju u više uspeha u krevetu, te intenzivnije doživljavaju i orgazam.
Navodno, one imaju veći nivo muškog hormona, testosterona, na koji između ostalog, reaguje i klitoris. Ove žene ne samo da češće doživljavaju orgazam, nego nemaju potrebu za dodatnom stimulacijom klitorisa, a orgazam će svakako osetiti intenzivnije.
www.eklinika.rs

Zena.Blic

Nastavak na eKlinika.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta eKlinika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta eKlinika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.