„Ne plašite se, ni mi ni psorijaza nismo zarazni“: Markov apel je ljudski i moćan

Izvor: eKlinika.rs, 07.Apr.2024, 11:31

„Ne plašite se, ni mi ni psorijaza nismo zarazni“: Markov apel je ljudski i moćan

Marko Uzelac (27) iz Vrbasa je uspešan mladi čovek, koji pored ličnih ambicija, planova i želja ima i misiju. Bori se za to da svi ljudi čija je dijagnoza psorijaza ne budu stigmatizovani, diskriminisani, da ih bolje razumemo i da imaju bolje uslove za lečenje i život.
Stres, nasledna predispozicija i odložena dijagnoza: Nije osip, psorijaza je… Sigurno je da sve ovo zvuči jednostavnije nego što je u realnosti. Ali, sagovornik eKlinika portala u svoju borbu, kao i svojih saboraca iz udruženja „Pacijenti Protiv Psorijaze 3P“ duboko veruje. No, da se vratimo na početak njegovog iskustva sa ovim hroničnim oboljenjem kože…
– Psorijazu imam od svoje sedme godine života. Pretpostavka...

Nastavak na eKlinika.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta eKlinika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta eKlinika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.