Kako postaviti pitanje doktoru

Izvor: eKlinika.rs, 09.Sep.2014, 11:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kako postaviti pitanje doktoru

Eklinika je sajt za postavljanje pitanja lekarima. To znači da bismo našli rešenje za neki zdravstveni problem potrebno je da postavimo pitanje lekaru. Da bismo to uradili potrebno je prvo da se registrujemo.
Postavljanje pitanja se vrši preko sledeće strane (predhodno morate da se registrujete a potom prijavite): http://www.eklinika.rs/korisnik/postavi-pitanje
Otvoriće Vam se strana koja izgleda ovako:
 

 
Kao što možete videti na slici iznad kada >> Pročitaj celu vest na sajtu eKlinika.rs << ste registrovan i prijavljen korisnik dobija mogućnost da postavite pitanje lekaru veoma jednostavno. Potrebno je da popunite „Tekst pitanja“, potom odaberete Specijalizaciju nakon čega će Vam se ispisati dostupni lekari iz odabrane specijalizacije kao i cena konsultacije sa njima. Odaberete željenog lekara, prihvatite uslove korišćenja i kliknete dugme „Snimi“.
Nakon toga će Vam se otvoriti stranica Plaćanje gde je potrebno da odaberete način plaćanja, što ćemo Vam prikazati u slici ispod.
 

 
S’obzirom na to da je trenutno aktivan samo sistem plaćanja uplatnicom klikom na dugme „Uplatnica“ stići će Vam mail sa detaljima o uplati. Nakon što izvršite uplatu konsultacije naša korisnička podrška će Vam odobriti konsultaciju i tada Vam se otvara direktna komunikacija sa lekarom u kojoj možete da komuniciate sa lekarom sve dok ne dobijete odgovor na Vaše pitanje, imate mogućnost kačenja nalaza, otpusnih lista, izveštaja drugih lekara, snimke, rendgen-e kao i još mnogo toga.
Da biste pogledali status vaše konsultacije potrebno je da unutar „Moji Podaci“ kliknete na moje konsultacije, što izgleda ovako.
 

 
Nakon izvršene uplate konsultaciji pristupate klikom na dugme „Pregled“ unuta „Moje Konsultacije“. Nakon završene konsultacije molimo Vas da ocenite konsultaciju da bi naši ostali korisnici znali kojeg lekara da odaberu zbog načina komunikacije sa pacijentima.
Ako imate bilo kakvih pitanja budite slobodni da nas kontaktirate putem maila korisnici@ekliika.rs
Srdačno
eklinika.rs tim
 
 
 

Nastavak na eKlinika.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta eKlinika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta eKlinika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.