JESTE LI BANANA, ŠARGAREPA ILI KRASTAVČIĆ? Ovo je kondom po vašoj meri! (FOTO) (VIDEO)

Izvor: eKlinika.rs, 23.Sep.2015, 15:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

JESTE LI BANANA, ŠARGAREPA ILI KRASTAVČIĆ? Ovo je kondom po vašoj meri! (FOTO) (VIDEO)

Hajde, momci, priznajte: na koje voće ili povrće najviše podseća vaš penis? Ne pričamo o obliku, već o dimenzijama. Ako budete iskreni prema sebi i vaš seksualni život će da procveta
Foto: BeeHance/Love Gude Condoms

Često ćete čuti muškarca da se žali na to da mu je kondom premali i neudoban. Dobro, daleko ređe će se neki pohvaliti da mu je prezervativ prevelik, ali to je već neka druga priča.
Međutim, sada ni jedni ni drugi više neće imati izgovor >> Pročitaj celu vest na sajtu eKlinika.rs << da ne koriste zaštitu tokom seksa, jer izmišljeni su do sad neviđeni kondomi!
Foto: BeeHance/Love Gude Condoms

Sve što treba jeste da procenite da li je vaš penis – prema svojoj širini – tikvica, rotkva, banana, šargarepa ili krastavčić, a potom da odaberete kondom po svojoj meri.
Foto: BeeHance/Love Gude Condoms

Kompanija LoveGude sa Tajvana lansirala je revolucionarne kondome, koji ne samo da su prave veličine, već su toliko zgodno upakovani, da više nikad ni vi ni vaša draga nećete imati problema da ih stavite.
Foto: BeeHance/Love Gude Condoms

Oni dolaze u elegantnim duguljastim konzervama u pakovanjima od 12 komada.
Foto: BeeHance/Love Gude Condoms

Zaboravite one rogobatne kesice koje morate da kidate zubima, jer su ovi prezervativi vrlo zgodno upakovani u zasebne kutijice. Pogledajte kako se stavljaju:

A složićete se, zaštita od neplanirane trudnoće i polno prenosivih bolesti, sigurno je najvažnija stvar kad je seks u pitanju.
(eKlinika.rs/Telegraf.rs)

Nastavak na eKlinika.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta eKlinika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta eKlinika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.