Ispovest mame kojoj su govorili da ostavi sina jer je „biljka“: Kad budem umirala, nekih situacija ću se sećati

Izvor: eKlinika.rs, 28.Apr.2024, 11:30

Ispovest mame kojoj su govorili da ostavi sina jer je „biljka“: Kad budem umirala, nekih situacija ću se sećati

Vesna Petkov i njen suprug Asen su sa ushićenjem pre nešto više od 16 godina iščekivali najlepši porodični trenutak: dolazak na svet njihove prve bebe. I sve je bilo u najboljem redu dok nije urađen tripl test, koji je pokazao da postoji mogućnost oštećenja neuralne cevi. Međutim, lekari su ih brzo umirili i nije izgledalo da će im to u potpunosti usmeriti živote na neku drugu, neočekivanu stranu.
Sergej nije zaplakao, a plodova voda je bila zelene boje: Šokantna dijagnoza – spina bifida Na prvi pogled, sve priče roditelja čije dete živi sa nekim oblikom invaliditeta su iste. Svaka je herojska i svaka se svodi na beskrajnu snagu za koju ponekad ni oni sami ne znaju odakle im. Mnoge i počinju...

Nastavak na eKlinika.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta eKlinika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta eKlinika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.