Izvor: eKlinika.rs, 11.Apr.2024, 09:41

Inovacije u oblasti plastične hirurgije dojke

Najvažnija karakteristika ovog inovativnog ekspandera, Motiva Flora je da ne sadrži metal, te da nakon ugradnje omogućuje zračnu terapiju i čitav niz dijagnostičkih procedura, uključujući i magnetnu rezonancu kao dodatnu metodu za ranu dijagnostiku bolesti, što do sada nije bio slučaj.
Operaciji koja predstavlja iskorak u dosadašnjem operativnom tretmanu karcinoma izveo načelnik Klinike za plastičnu hirurgiju i opekotine VMA pukovnik prof. dr Nenad Stepić sa svojim timom. Ovim povodom se zahvalio na odluci da se prva intervencija najsavremenijim ekspanderom uradi u VMA. Naglasio je da se u ovoj zdravstvenoj ustanovi godišnje uradi preko stotinu operativnih zahvata rekonstrukcija dojki i da praćenje...

Nastavak na eKlinika.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta eKlinika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta eKlinika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.