Izvor: eKlinika.rs, 01.Apr.2024, 11:02

I neki začini mogu efikasno da pomognu kod mršavljenja

Začini (začinskе biljke ) vekovima se koriste kao dodatak ishrani, koji može da pruži niz zdravstvenih koristi uz minimalan rizik od neželjenih efekata. Suština je biti dobro informisan, upotrebljavati ih u umerenim dozama i kombinovati sa drugim namirnicama bogatim hranljivim sastojcima. Tako ćemo izvući maksimum korisnih svojstava, ali i zdravstveni efekat.
Začini: Pravilna upotreba sa ciljem maksimalne iskoristljivosti i rizici Ako uzimate začinsko bilje u sirovom, sušenom obliku ili kao suplemenate, važno je da se pridržavate preporučene doze naznačene na deklaraciji (pakovanju). Ali, i da se u odnosu na svoje zdravstveno stanje posavetujete sa stručnjakom za ishranu. Ovo je posebno značajno ukoliko uzimate...

Nastavak na eKlinika.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta eKlinika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta eKlinika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.